Gratis verzending bij besteding vanaf €50!

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze Veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op via info@twenty-nine.nl.

Retourneren

Wij bieden een retourtermijn van 30 dagen op alle producten die je bij ons bestelt. Het kan namelijk moeilijk zijn om goed te kunnen oordelen of die ene kaars of vaas wel helemaal mooi bij je interieur past.

De retourtermijn gaat in vanaf het moment dat je de producten ontvangt. Deze tijd is om te oordelen of het product aan alle verwachtingen voldoet en is nog niet voor intensief gebruik, indien er nog geen beslissing is gemaakt.  De kosten voor het terugsturen zijn wel voor eigen rekening, deze kosten bedragen circa €4,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Wij vragen je begrip voor het feit dat deze regeling niet van toepassing is op cadeaubonnen. Voorwaarde voor de handhaving van het retourrecht is dat je de producten alleen geprobeerd kunnen worden zoals je dat in een winkel zou doen en dat de producten compleet, in de originele staat en verkoopverpakking aan ons wordt teruggestuurd. 

Gemiddeld ontvang je binnen 14 dagen na retourzending je aankoopbedrag terug. Uiteraard mogen wij wachten met terugbetalen, totdat wij de producten hebben ontvangen of je kunt aantonen de producten te hebben teruggestuurd. Indien er aan de geretourneerde producten schade is geconstateerd, brengen wij deze waardevermindering in rekening. Dit doen we als deze schade is ontstaan door méér te doen met de producten dan noodzakelijk is om te bekijken of je deze wenst te houden en of het is wat je wenst. 

Verzending & levering

De standaard verzendkosten bedragen €4,95 per bestelling bij Twenty-nine. Bestellingen vanaf €50 worden kosteloos verzonden. 

Verzendkosten kunnen niet worden verminderd met vouchers of cadeaubonnen. 

De levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL of DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.